Plan B helpt bij het zoeken en vinden van een loopbaanrichting die bij u als persoon past en waardoor u uw talenten en capaciteiten optimaal kunt benutten. Wij doen dit door u inzicht te geven in Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik, hetgeen resulteert in een duidelijke en realistisch beeld van uzelf en de wijze waarop u uw loopbaan wilt voortzetten.

Loopbaanoriëntatie zorgt ervoor dat u (weer) helder voor ogen hebt wat uw kwaliteiten zijn, welke competenties u kunt ontwikkelen en welke functies in welke soort organisaties bij u passen. Hierbij zetten wij verschillende methoden in waaronder de PPA en de TMA.

De juiste persoon op de juiste plek met de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ieder mens heeft zijn kwaliteiten, vaardigheden en talenten maar ook zijn beperkingen. Als werkgever/manager ben je op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast persoon met een werkstijl die aansluit bij het bedrijf.  Plan B maakt in haar re-integratie-, loopbaanbegeleidings- en outplacementtrajecten gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Een unieke meetmethodiek die Thomas International heeft ontwikkeld en die de kernkwaliteiten van een persoon in kaart brengt.

MEER INFO OVER PPA

Een objectieve, opbouwende en diepgaande analyse middels TMA

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA talenten-analyse de kandidaat centraal. De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

MEER INFO OVER TMA